Soler napelem­rendszer tervezés & telepítés

A Soler egyedileg megtervezett és összeállított napelemrendszerek telepítésével foglalkozik. Kiváló műszaki adottságú napelem alkatrészekkel dolgozunk, amelyek egy hosszú távú beruházásnak megfelelően 20-30 évig hatékonyan működnek alapos tervezői és kivitelezői munkánknak köszönhetően. Minden napelemrendszer kivitelezés személyes, helyszíni felméréssel indul, hogy munkatársaink ennek megfelelően tudják elkészíteni a profi terveket: kérj tőlünk ajánlatot!

Soler napelemrendszer

Miért a Soler?

Soler - Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján egyedi napelemrendszer

Soler prémium napelemek

PRÉMIUM NAPELEMEK

Gyártóink top kategóriás rendszerei az átlagosnál több energia megtermelésére is képesek

Soler - Tapasztalt szakemberek

TAPASZTALT SZAKEMBEREK

Magas tudású villamosmérnökök, szakértő telepítők és villanyszerelők alkotják csapatunkat

Soler - 25 év garancia

AKÁR 25 ÉV GARANCIA

Extrém magas garanciát biztosítunk a komplett napelemrendszerre

Hogyan dolgozunk?

HOGYAN LEHET NEKED IS NAPELEMRENDSZERED 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN?

Soler árajánlatkérés

1. Árajánlatkérés és helyszíni felmérés

Soler szerződéskötés

2. Szerződéskötést követően tervezés és engedélyeztetés

Soler kivitelezés

3. Kivitelezés: napelemrendszer telepítése és beüzemelése

Soler Napelemrendszer egyedi tervezés alapján

Soler-féle telepítés

Napelemrendszer egyedi tervezés alapján

Csapatunk mottója, hogy egyedi elvárások alapján egyedi tervezéssel egyedi rendszert telepítünk megrendelőinknek:

A zöld energia megtermelésekor rendszeresen egyedi igények jelentkeznek, ezért mi nem hiszünk az előre konfigurált megoldásokban.

Az épület adottsága is nagyban befolyásolja, hogy milyen napelem megoldás fog eredményesen működni, ezért a beruházás gondos tervezést és kivitelezést igényel.

Professzionális csapat

Ha a Soler rendszerek mellett teszed le a voksod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kivitelezés minden lépésében a megbeszéltek szerint zajlik: munkatársaink pontosan érkeznek és távoznak, minden határidőt betartanak.

Csapatunkat villamosmérnökök, energetikai szakemberek, szakavatott villanyszerelők és telepítők alkotják. Kollégáink évtizedes tapasztalatának köszönhetően magas szinten telepítjük a napelemrendszereket.

Prémium márkákkal dolgozunk

Miben más a Soler telepítés?

Saját szakértő csapatunk végzi el a rendszer kiépítését, amelyre kiemelt garanciát biztosítunk!

Kivitelezéskor az épület műszaki paraméterei mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy megjelenésében is kifogástalan munkát végezzünk. A Soler napelemrendszerekben az inverterektől kezdve egészen az utolsó vezetékekig mindennek megvan a helye.

Napenergia lakossági és vállalati ügyfeleknek is

Közületek, cégek és családi otthonok esetében is megtérülő befektetés a napenergia termelés, ennek megfelelően cégünk vállalja mindegyik esetben a teljes tervezést és a megvalósítást is.

Minden terhet leveszünk a válladról: feladatunkba a szolgáltatókkal járó egyeztetés, az engedélyek megszerzése és a teljes adminisztrációs folyamat levezénylése is beletartozik.

Miben más a Soler telepítés?

Napelemrendszerek pályázattal

A zöld energia beruházásokat pályázati kedvezményekkel is igénybe lehet venni, sőt! Az európai uniós pályázatoknak köszönhetően nemcsak cégek, hanem magánszemélyek is kedvező feltételek mellett válthatnak megújuló energiára.
Csapatunk lakossági és vállalati ügyfelek számára is pályázati szakértők bevonásával és tanácsadók támogatásával vág bele a beszerzésbe.

A napelem pályázatokat pályázatíró partnerünkkel, a PROFITGO-val együttműködve nyújtjuk be, így tesszük egyszerűbbé, átláthatóbbá és sikeressé a pályázati folyamatot.

Napelem telepítés

Soler: kik vagyunk?

Csapatunk 2018 óta foglalkozik napelemrendszerek tervezésével és telepítésével. Az elmúlt évek alatt több mint 500 sikeres projekt köthető a nevünkhöz.

Célunk, hogy a strapabíró napelemrendszereket népszerűsítsük, hiszen a prémium alkatrészek (napelem panelek, inverterek és tartószerkezet) és a profi telepítés hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, valamint a magasabb teljesítményhez.

Magyarország számos részén végeztünk már kivitelezést, ezért tudjuk, hogy eltérő megoldásokra van szükség tájolás és elhelyezkedés szerint. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy az egyedi tervezés mennyire fontos a szakmánkban: szakértelmünkkel és ügyfélközpontú hozzáállásunkkal is ezt az elképzelésünket támogatjuk.

Te is egy profi csapat támogatásával vágnál bele a napelem beruházásba?

Kérj tőlünk ajánlatot személyes felmérésre!

Referenciáink

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot

Amennyiben a finanszírozási formát egyébnek jelölted meg, kérjük pár mondatban részletezd a megjegyzés részben.

Elégedett napelem tulajdonosok

„Több árajánlat kérés után választottuk a Soler ajánlatát. Nagyon elégedettek vagyunk a kivitelezéssel, illetve a 25 év garanciás napelemükkel.”

Zoltán és Emese
Jászapáti

„A Soler munkatársai szakmailag felkészültek, gyors és precíz kivitelezést kaptunk, mely magába foglalta a megrendelést, írásos ajánlatot, a közüzemnél folytatott bejelentést, a kivitelezést és az üzembe helyezést is. Bármilyen szakmai kérésünk, kérdésünk merült fel, azonnal, készséggel álltak rendelkezésünkre.”

Mátra-Top Borház Kft.
Gyöngyös

„1 évvel ezelőtt szereltettem fel a napelemeket. Minőségi anyagokkal dolgoztak, precíz és megbízható munkát végeztek gyakorlott szakemberekkel. Korrekt árak és hibamentes működés. Nagyon elégedett vagyok.”

Csiklya András
Jászberény