Napelemrendszerek

A legjelentősebb előnye a napelemeknek az, hogy energiája 100%-ban megújuló, környezetkímélő és tiszta forrásból származik.

A napelemrendszerek azt a célt szolgálják, hogy elektromos áramot állítsanak elő pusztán a napfény segítségével. Részben vagy egészben kiváltva a hálózatról érkező elektromos áramot és annak költségét. Szemben a napkollektorokkal, amelyek csak egy rendszerben keringetett víz melegítésére szolgálnak, tehát csak fűtésre használhatók.

A napelem segítségével az épületek komplett fűtésén túl az elektronikai eszközöket is üzemeltethetjük. Sőt, az egyre jobban terjedő elektromos autózást is támogatja. Akár otthonunkban is tölthetjük az elektromos autónkat napelem segítségével úgy, hogy az egy forintba sem kerül. Óriási előnye továbbá, hogy nagyfokú függetlenséget biztosít az áramszolgáltatók árváltozásaival szemben.

Mi, a Solernél abban hiszünk, hogy egy napelemrendszer akkor lehet valóban hasznos, ha hosszú távon nyújt segítséget, nem romlik el például a megtérülése előtt. Rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy azok megbízhatóak, biztonságosak legyenek. Ezek felett pedig kiemelten fontos, hogy hosszú távú garanciát is biztosíthassunk az általunk telepített elemekhez.

Napelem

A napelem vagy más néven modul, a napelemrendszerek legismertebb és leglátványosabb része. A napelemek kiválasztásához a szaktudásunkon és saját szerelési tapasztalatunkon túl, különböző nemzetközi teszteket is figyelembe vettünk.

Inverter

Az inverter a rendszer azon eleme, amely átalakítja a napelemből származó egyenáramot 230 V-os váltóárammá. Ezt már fel tudják használni az elektromos berendezések. A piacon elérhető, általunk legjobb minőségű és garanciális hátterűnek ítélt inverterekkel dolgozunk.

Tartószerkezet

A tartószerkezetek kapcsán arra érdemes figyelni, hogy azok hosszú éveken át is tartósak maradjanak. Hiába szerelünk fel egy magas minőségű napelemet, ha a tartószerkezet pár év múlva felmondja a szolgálatot.

Tartozékok

Annak ellenére, hogy a vezetékek és csatlakozók nem látszó berendezések, fontos a szerepük és a minőségük. A német KBE Solar vezetéke védőcső nélkül elásható, mechanikai hatásoknak, hőmérsékletnek és időjárásnak kiemelkedően ellenálló nagy kopás és UV állóságú vezeték.

Hogyan dolgozunk?

Hogyan lehet neked is napelemrendszered 3 egyszerű lépésben?

1

Árajánlatkérés és helyszíni felmérés

2

Szerződéskötést követően tervezés és engedélyeztetés

3

Kivitelezés: napelemrendszer telepítése és beüzemelése