Napelem pályázatíró

Pályázaton keresztül szeretne napelem rendszert kiépíteni? Napelem pályázatíró tapasztalatunknak köszönhetően nemcsak a napelem rendszer kivitelezését, de magát a pályázat megírását és benyújtását is átvállaljuk Öntől! Kérjen ajánlatot még ma!

Napelem pályázatíró
Soler napelem pályázatírás

Napelem pályázatíró szolgáltatás a Solernél

Rendszeresen jelennek meg olyan állami pályázat kiírások, amelyek az adott épület korszerűsítését, energiahatékonyságának növelését, vagy a technológia fejlesztését támogatja. Az ilyen típusú pályázatokba tartozik a napelem rendszer kiépítése is. Annak azonban, aki még nem foglalkozott pályázatírással vagy -benyújtással, számára nehézséget okozhat ennek a folyamata.

Akár lakossági, akár céges napelem pályázatról van szó, a Soler szakembereire bátran rábízhatja ennek lebonyolítását is.

Egy-egy pályázati kiírás csak bizonyos ideig érvényes. Weboldalunkon mindig friss információt biztosítunk az aktuális napelem pályázati lehetőségekről.

Napelem pályázatíró szolgáltatás: miért válassza a Solert?

Több típusú napelem rendszer kivitelezését vállaljuk

A jelenlegi szabály szerint lakossági felhasználóként, vagy saját felhasználásra termelő cégként nincs lehetőség a szolgáltató hálózatára visszatáplálni. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a lakossági felhasználók kénytelenek más alternatíva után nézni, hiszen a szolgáltató hálózatára kötött rendszerek nem jöhetnek szóba.

A Solernél nemcsak a hálózatra köthető, hagyományos rendszerek, de a szolgáltatótól független, szigetüzemű-, hibrid- és visszwatt rendszerek is elérhetők. A jelenlegi szabályozás mellett ezek a rendszerek jelenthetnek megoldást a magas energiaárakra.

Szigetüzemű rendszer:
Saját tároló akkumulátorral rendelkezik, teljesen független a szolgáltatótól. Csak ott lehet kiépíteni, ahol nincsen hálózati áramellátás!

Visszwatt rendszer:
Mindig éppen csak annyi villamos áramot termel, amennyit adott pillanatban a háztartás fel is használ.

Hibrid üzemű rendszer:
Saját akkumulátorral rendelkezik, emellett a szolgáltató hálózatára is ráköthető.

Prémium márkákkal dolgozunk

Napelempark telepítés

Minőségi napelem rendszerek

A Soler kizárólag olyan gyártók napelem rendszereit forgalmazza, amelyek magas minőségű alapanyagokból gyártják termékeiket. Egy professzionális napelem rendszer időtálló, amivel átlagosan akár 20-30 évre is tervezünk. Egy silányabb minőségű termék azonban nem tart ki ennyi ideig. Az olcsóbb alapanyagokból készült napelem rendszerek napelem paneljei gyorsabban romlanak, ezáltal a teljes rendszer hatékonysága jelentősen csökken.

A Soler által biztosított, magas minőségű rendszerek beruházási költsége azonban a mai energiaárak mellett akár már 5-6 év alatt megtérül, ezt követően pedig hosszú évekig termeli tovább a villamos energiát. Gyártóink, a Risen és a JA Solar híresek megbízhatóságukról. Olyannyira bíznak termékeik minőségében, hogy igen hosszú, 25 éves garanciát vállalnak, ezáltal Ön, napelem tulajdonosként nem vállal kockázatot, ha a napelem rendszer kivitelezését ránk bízza. A garancia ugyanis még a teljes beruházás megtérülése után is hosszú évekig érvényes.

Referenciáink

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot

Elégedett napelem tulajdonosok

„Több árajánlat kérés után választottuk a Soler ajánlatát. Nagyon elégedettek vagyunk a kivitelezéssel, illetve a 25 év garanciás napelemükkel.”

Zoltán és Emese
Jászapáti

„A Soler munkatársai szakmailag felkészültek, gyors és precíz kivitelezést kaptunk, mely magába foglalta a megrendelést, írásos ajánlatot, a közüzemnél folytatott bejelentést, a kivitelezést és az üzembe helyezést is. Bármilyen szakmai kérésünk, kérdésünk merült fel, azonnal, készséggel álltak rendelkezésünkre.”

Mátra-Top Borház Kft.
Gyöngyös

„1 évvel ezelőtt szereltettem fel a napelemeket. Minőségi anyagokkal dolgoztak, precíz és megbízható munkát végeztek gyakorlott szakemberekkel. Korrekt árak és hibamentes működés. Nagyon elégedett vagyok.”

Csiklya András
Jászberény