Nyílászáró, ajtó-ablak

Magas minőségű, modern nyílászáró kínálat a Solernél: rendelj vadiúj nyílászárókat és vedd igénybe nyílászáró csere szolgáltatásunkat!

nyilaszaro webshop

A nyílászáró csere fontossága

Jó szigetelés – A szigetelés nem csak az energiahatékonyság és külső zajok miatt fontos. Míg a régebbi nyílászárók beengedhetik a téli hideg, vagy nyári meleg levegőt, addig az újak hatékonyan szigetelnek, ami segít stabilizálni a belső, ideális hőmérsékletet.

Energiahatékonyság – A régi nyílászárók gyakran rosszul szigetelnek, ami hőveszteséghez és magasabb fűtési/hűtési költségekhez vezet. Az új nyílászárók korszerű anyagokból készülnek, biztosítják a jobb szigetelést, így csökkentik az energiaveszteséget.

Zajszigetelés – A modern nyílászárók növelik kényelmedet, hiszen jelentősen képesek csökkenteni az utcai zajokat, amelyek zavarhatják nyugalmadat.

Nagyobb biztonság – A régi ajtó-ablak könnyebben feltörhető, ami növeli a betörés kockázatát. Az új nyílászárók ezzel szemben erősített zárakkal és biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel biztosítható otthonod védelme.

Karbantarthatóság – A régebbi darabok idővel tönkremehetnek, a kilincs beragadhat és ezek javítása bonyolult és költséges lehet. Az újak ezzel szemben kevesebb karbantartást igényelnek és hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Pára és penész elleni védelem – A pára, és a miatta kialakuló penész jelentős problémát jelenthet otthonodban, hiszen nagyon egészségtelen belélegezni azt. Nem beszélve, mennyire rontja a lakás kinézetét. A rosszul szigetelő régi nyílászárók könnyen engedhetik be a nedvességet, ami a penész kialakulásáért felel. A megfelelő szigetelés tehát ilyen szempontból is kiemelkedően fontos. Az új nyílászárók korszerű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek.

Esztétika – Ez sem utolsó szempont. Egy felújítás során a lakás egyik alapvető részét képezi a nyílászárók cseréje is. Az új ajtók és ablakok modernebb kinézetet kölcsönöznek otthonodnak. Ez pedig nemcsak az esztétikát szolgálja, de növeli az ingatlan értékét is.

Ezért érdemes minket választanod!

Minőségi termékek széles választéka

Ahány otthon, annyi paraméter. Hatalmas kínálatunk felépítésével célunk az volt, hogy mindenki megtalálja azt a nyílászárót, amelyet otthona igényel, legyen szó családi házról vagy panellakásról. A hatalmas kínálat mellett termékeink minőségére is kiemelt figyelmet fordítunk. Számunkra ügyfeleink kényelmes és pénztárcájának védelme az első, így jól szigetelő, magas minőségű nyílászárókat forgalmazunk és építünk be, amelyek időtálló és minimális karbantartást igénylő termékek.

Gyorsaság és szakértelem

Azt mondják az idő pénz. Ebben az esetben pedig megspórolt energia is! Kérj most ajánlatot és élvezd az új nyílászárók nyújtotta kényelmet az szerződéskötéstől számított 3 héten belül!

Szakképzett, rutinos csapatunk a kibontást és beépítést 24 óra alatt elvégzi, így a csere során csak minimális ideig leszel kiszolgáltatva a külvilág negatív tényezőinek.

Nyílászáró csere és javítás

A Soler csapata nemcsak magas minőségű nyílászárókat forgalmaz, de azok teljes körű cseréjét, beépítését is vállalja. Sőt, garanciaidőn belül az esetlegesen meghibásodott ajtó-ablak javítását is vállaljuk saját termékeink esetében.

Kérj ajánlatot külső és belső nyílászárók teljes körű cseréjére még ma!

Ajánlatok

39 m2 panellakás nyilászáró cseréje már 999.000 Ft-tól!*

(10 cserélendő felület)
Csomag tartalma:
 • 1 db biztonsági
  bejárati ajtó 
 • 2 db nagy dupla ablak 
 • 1 db közepes ablak
 • 1 db erkélyajtó 
Egyszintes családi ház nyilászáró cseréje már 1.990.000 Ft-tól!*
(20 cserélendő felület)
Csomag tartalma:
 • 1 db biztonsági bejárati ajtó 
 • 5 db nagy dupla ablak 
 • 1 db hármas felosztású
  teraszajtó/ablak
 • 1 db kicsi fürdőszobaablak 
Kétszintes családi ház nyilászáró cseréje már 2.990.000 Ft-tól!*
(32 cserélendő felület)
Csomag tartalma:
 • 3 db biztonsági bejárati ajtó
 • 6 db nagy dupla ablak
 • 2 db kettes felosztású teraszajtó/ablak
 • 3 db kicsi fürdőszobaablak
 • 3 db közepes ablak

Nyílászáró kínálat a Solernél

Ablakok

Kínálatunkban műanyag és faablakok egyaránt megtalálhatók, több különböző méretben, így otthonod minden helyiségében lehetővé tesszük az ablakok cseréjét. Termékeinknél a gyártás során a modern, esztétikus kialakítás is kiemelt szempont volt.

Ajtók

Ajtó kínálatunk szintén igen széles. Bejárati, garázs-, terasz- és erkélyajtók változatos portfóliójából válogathatsz. Találd meg az otthonodhoz illő nyílászárókat. A Soler nyílászáró webáruház mindemellett tolóajtókat is forgalmaz, amelyek nemcsak praktikusak, de esztétikai szempontból is modern kinézetet kölcsönöznek a terasznak. Emellett pedig méretükből adódóan a teraszra nyíló helyiségbe szabadon jut be a fény.

Kertkapuk

Kínálatunkban elektromos távirányítású kertkapuk is elérhetők, amelyek szintén nemcsak a praktikumot és kényelmet szolgálják, de a ház modern külsejéért is felelnek.

Egyéb extrák

Nemcsak szolgáltatásunk teljes körű, hanem termékeink is komplett rendszerként, mindennel felszerelve is megrendelhetők. Nyílászáróinkat kérheted már azonnal szúnyoghálóval és redőnnyel ellátva. Ezek is számos formában, típusban érhetők el, így méretben és stílusban is olyat választhatsz, amely passzol otthonodhoz.

39nm-es panellakás nyílászáró cseréje már 1.555.000-tól

 • 1 db átlagos erkélyajtó
 • 1 db közepes ablak
 • 1 db kis ablak 
 • 1 db duplaablak 
 • 1 db biztonsági ajtó 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot