Műanyag bejárati ajtó

Magas minőségű műanyag bejárati ajtó a Solertől: cseréld le a már rosszul szigetelő bejárati ajtót és spórolj az energiaköltségeken! Kérj tőlünk ajánlatot még ma!

műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó beépítés - 4 érv, ami a Soler csapata mellett szól

bejárati ajtó árak

Gyors és precíz munkavégzés 

Tudjuk jól, hogy egy teljes körű nyílászáró csere kényelmetlenséget okozhat otthonodban. Mi azonban arra törekszünk, hogy ezt a kényelmetlenséget minimálisra csökkentsük. Kivitelezőink a bontási munkálatokat 24 órán belül elvégzik. Emellett a teljes projektet az ajánlatkéréstől számított 3 héten belül véghezvisszük.

Mindemellett csapatunk kiemelt figyelmet fordít a nyílászárók szakszerű, megfelelő beépítésére is. Így azok jól szigetelő, időtálló részei lesznek otthonodnak, hozzájárulva az energiahatékony fűtéshez / hűtéshez.

Teljes körű szolgáltatás

A Soler csapata magánszemélyek otthonának és társasházak, céges épületek nyílászáró cseréjét egyaránt vállalja. A folyamat egy ajánlatkéréssel indul, ami után személyesen mérjük fel a helyszínt, hogy a lehető legjobb megoldást kínálhassuk ügyfeleinknek. Ezt követően elkészítjük a nyílászárók csere tervét, végül pedig a kivitelezést is ránk bízhatja.

Megrongálódott nyílászárók esetén pedig garanciaidőn belül vállaljuk azok javítását is.

Jól szigetelő műanyag bejárati ajtó

Teljes körű otthonfelújítás

Nemcsak a nyílászárók, de otthona energetikai megoldásai is korszerűsítésre szorulnak? Akkor a legjobb helyen jár. A Soler szakemberei ugyanis több éves tapasztalattal rendelkeznek napelem rendszerek tervezése és telepítése terén is. A szigetüzemű, független rendszerek hatékony energiatárolását pedig energiatárolóink biztosítják.

Hatalmas műanyag bejárati ajtó kínálat

Termékkínálatunk összeállításakor célunk az volt, hogy bármilyen típusú ingatlanról is van szó, megtaláld a számodra megfelelő nyílászárókat. A mennyiségnek pedig semmiképp sem megy rovására a minőség. Kiemelten figyelünk minden egyes termékünk magas minőségére, hogy csakis a legjobbat nyújthassuk neked.

Műanyag bejárati ajtó - ezért van szükséged jól szigetelő bejárati ajtóra

Energiahatékonyság: Egy megfelelően szigetelő bejárati ajtó segít megtartani a ház hőmérsékletét, így csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket. A megfelelő szigetelés révén a külső időjárási hatásokat minimálisra csökkenti, így a fűtő- vagy hűtő berendezéseknek kevesebb energiát kell felhasználnia.

Kényelem: A Soler által forgalmazott és beépített bejárati ajtók könnyen kezelhetők, ami a mindennapi kényelmet szolgálja. Mindezen felül pedig minőségi bejárati ajtó kínálatunk különböző stílusú darabokból áll, hogy mindenki megtalálhassa a saját otthonába illőt. Emellett több különböző anyagban és méretben érhetők el termékeink.

Biztonság: A Soler által forgalmazott és kivitelezett modern műanyag bejárati ajtó tervezésekor a biztonság is kiemelt szerepet kapott. Termékeink nagy része megerősített biztonsági funkciókkal rendelkezik, például acélbetétekkel, többpontos zárral és üvegezés-védelemmel. Ez növelheti otthonod védelmét.

Időjárásállóság: A Soler magas minőségű ajtói ellenállnak az időjárás viszontagságainak, például esőnek, hónak, szélnek és napsugárzásnak. Ez hosszabb élettartamot biztosít az ajtónak, ami így hosszú éveken át tesz kiváló szolgálatot.

Hangszigetelés: A jó szigetelésű ajtók jelentősen csökkenthetik a külső zajokat, így nyugodtabb és csendesebb környezetet teremthetnek otthonodban.

Értékemelés: Egy jó minőségű, jól szigetelő és szakértő által beépített nyílászáró – legyen az prémium műanyag bejárati ajtó vagy egy egyszerűbb darab – növeli otthonod értékét. Az ingatlan ki- vagy eladásakor ez egy igen előnyös szempont.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot