Napelempark telepítés cégek számára

Egy napelempark létesítése fontos előrelépés minden vállalkozás életében egy zöldebb, költséghatékonyabb és még sikeresebb jövő felé. A Soler szakértő csapata azon dolgozik, hogy minél több vállalkozás számára hozza el a napenergia előnyeit – akár pályázati úton is. A fenntartható energiánál manapság nehéz jobb befektetést elképzelni tudj meg többet Te is az ipari napelem rendszer tartogatta lehetőségekről!

Napelempark vállalkozásoknak
Soler napelem telepítés

Miért éri meg a napelempark telepítése?

Jelentős megtakarítás, hosszú távon

Egy cégedre szabott, szakszerűen kialakított napelem rendszer drasztikusan csökkenti a vállalkozás energiakiadásait. Elsődleges célünk, hogy a napelemes rendszer teljes mértékben kiváltsa a villamosenergia költségeit a cégnek, így optimális esetben a szolgáltató felé történő díjfizetésnek búcsút inthetünk.

A napelempark ráadásul tartósan szolgálja céged energiaigényét: bár a Solernél a garancia 25 évre szól, akár 30-35 évig is hatékonyan működhet egy újonnan telepített rendszer. Akár kifejezetten nagy energiaigényű a tevékenység, amelyet a céged folytat, akár vennél zöldebb irányt – mindenképp érdemes belevágni.

Gyors megtérülés

Ha a lakossági telepítéseket is számításba vesszük, a napelem rendszer átlagos megtérülése hozzávetőlegesen 10 év. Nagyobb léptékű vállalati napelempark esetén az – egyébként is kedvező – megtérülési idő még ennél is rövidebb lehet. Nézzünk egy szemléletes példát!

Tegyük fel, hogy rendelsz a Solertől egy ferde tetőre telepített 50 kW-os rendszert, amely évente körülbelül 68 MWh-t tud termelni. Gyakori árakkal számolva a megtérülés mindössze 3,8 évre jön ki. Ha ehhez hozzávesszük azt a tényt is, hogy a bekerülési költség jelentős része vagy egésze pályázati forrásból is finanszírozható, a helyzet több mint kedvező.

A napelempark létesítését fontolgató vállalatoknak tehát a mai helyzetben nincs igazán vesztenivalójuk – nyereségből viszont annál több várható.

Könnyen megfelelhetsz a nagy megrendelők elvárásainak

Bevételed jelentős részét nagyvállalatok beszállítójaként termeled? Ha a válaszod igen, a nyilvánvaló előnyökön kívül már csak ezért is érdemes elgondolkodnod az ipari napelem rendszer lehetőségén. A nemzetközi trendek egyre markánsabban és egyre gyorsabban tolódnak a fenntartható energiaforrások irányába. Emiatt számos multinacionális vállalat jelentős előnyként kezeli a napelempark alapú energiatermelést, amikor beszállítót választ. Van, ahol azonban ennél is tovább mennek, és előny helyett egyenesen feltétellé teszik a zöld energiatermelést.

Cégvezetőként valószínűleg Te magad is szimpatizálsz azokkal, akik nem félnek lépni és fejlődni: potenciális partnereid is pontosan így gondolkodnak. Ne várd meg, amíg beüt a “muszáj” pillanata: cselekedj most és élvezd ki az előrelátásod előnyeit!

A napelempark zöld lépés a jövő felé

Vállalkozóként mindig érdemes egy-két lépéssel előre gondolkodni – a jövő pedig egyértelműen a napenergiáé. Az IRENA (Nemzetközi Megújuló Energia Ügynökég) adatai szerint a jelenleg folyó technológiai fejlődésnek köszönhetően a napenergia 2050-re elláthatja a Föld elektromos energiaigényének negyedét. Ha ez megvalósul, a fotovoltaikus energiaforrások minden évben közel 4,9 gigatonnával csökkentik majd a szén-dioxid kibocsátást.

A napelempark létesítése tehát nemcsak látható költségcsökkenést és kézzelfogható üzleti előnyt jelent, hanem egyfajta társadalmi felelősségvállalás is. Ha napenergiában gondolkodsz, te is aktív szerepet vállalsz az energiagazdálkodás fenntarthatóbbá válásában.

Napelempark cég

Prémium márkákkal dolgozunk

Napelempark telepítés

Napelem park pályázat cégeknek? Velünk közelebb kerülhetsz a sikerhez

A különböző európai uniós pályázatoknak köszönhetően ma már lehetséges céges napelem park telepítése – több mint kedvező feltételekkel. Az aktuális lehetőségeket folyamatosan nyomon követni, majd a számodra leginkább megfelelő kiírásra sikeres pályázatot benyújtani azonban nehezen teljesíthető kihívásnak tűnhet.

A Soler csapatára a napelem megtervezésén és telepítésén túl pályázat kérdésében is maximálisan számíthatsz! Sokéves tapasztalatunk során nagy gyakorlatot szereztünk a pályázati forrásból megvalósuló projektek kivitelezésében. Örömmel megadunk minden tőlünk telhető segítséget a teljes pályázati folyamat során. Hogy még közelebb vigyünk a sikerhez, bátran ajánljuk partnerünket, a ProfitGO-t, akik több száz, ügyfeleik számára elnyert pályázattal a hátuk mögött a Te cégedet is hozzásegítik a következő mérföldkőhöz.

Ezért érdemes a Soler csapatát választani

Napelempark egyedi tervezés alapján

Ahogy nincs két egyforma vállalat, nincs két egyforma napelempark sem – és nem is kell, hogy legyen! A Soler csapata “dobozos” megoldások helyett a precíz, cégre szabott, részletesen kidolgozott megoldásokban hisz. Eddigi munkáink során sokszorosan bebizonyosodott, hogy hozzáállásunk helytálló: az eredményes működést minden megrendelőnél számtalan egyedi faktor befolyásolja, egészen addig, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a naperőmű park tervezett helyszíne.

Csapatunk ezért minden megrendelést alapos helyszíni felméréssel kezdi. Részletesen konzultálunk a megrendelővel az igényekről és elképzelésekről, majd pontosan felmérjük a terület paramétereit, hogy a legjobb tájolást és elhelyezkedést biztosíthassuk.

Tapasztalt, profi csapat

A Soler csapata már több mint 500 napelem rendszer sikeres telepítését tudhatja a háta mögött. Minden megrendelést egyedi igényekre szabottan állítunk össze, hogy ügyfelünk befektetése mihamarabb megtérüljön. A kivitelezést pedig saját szerelőgárdánkkal végezzük, akiknek szakértelmében maximálisan megbízunk. Számunkra fontos, hogy minden munkatársunk képzett, tudásukat folyamatosan fejlesztő szakember legyen – ezért lendületes, fiatal csapatunkat regisztrált, tapasztalt villanyszerelő is erősíti.

 

Kizárólag minőségi termékekkel dolgozunk

Csak olyan napelem invertereket és paneleket telepítünk, amelyek minőségéről teljes mértékben meggyőződtünk. Az olyan elismert márkák termékei, mint Huawei, a Risen, a Longi vagy a Q-cells hatékonyan és hosszú távon fogják szolgálni ügyfeleinket. Emellett a legapróbbnak tűnő részletekre is odafigyelünk: minőségi szerszámokkal és járművekkel dolgozunk.

Velünk gördülékeny a közös munka

A Solernél alapvető, hogy nemcsak a kivitelezés előtt és alatt, de utána is szívesen válaszolunk ügyfeleink minden felmerülő kérdésére. Célunk, hogy a napelempark gazdája maximálisan elégedett legyen: így közlékeny, informatív hozzáállásunkkal biztosítjuk az együttműködés eredményességét és jó hangulatát.

További kérdésed merült fel? Örömmel segítünk – vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Gyakori kérdések

Mi történik az ajánlatkérés után?

Alapos helyszíni felmérést végzünk, amely során a vállalat energiaigénye mellett elemezzük a tervezett telepítéi terület adottságait is: így biztosítjuk a lehető leghatékonyabb tájolást és elhelyezést. Ha elfogadod az ajánlatunkat, jöhet a szerződéskötés és az engedélyeztetés – majd ha ezeken a bürokratikus feladatokon túlvagyunk, kezdjük is a telepítést! A cégre szabott napelemes kiserőmű megépítése után természetesen a beüzemelést is elvégezzük.

Mennyi időt vesz igénybe egy teljes projekt?

A szerződés megkötése után a tervet engedélyeztetnek kell, ami 50 kW-ig körülbelül 1-2 hónapos, afölött 2-3 hónapos procedúra. A beszerzés lapos tetős és földi telepítés esetén 2-3 hónap, ferde tető esetén 1-2 hét. Maga a telepítés lapos tetős/földi elhelyezésnél maximum 1 hét, ferde tetőre mindössze néhány nap. Ezután készre kell jelenteni a szolgáltató felé, és villanyóra csere is szükséges, amelyeket 1-2 hónap alatt lehet elintézni.

Mekkora a legnagyobb elérhető teljesítmény (kW)?

Gyakorlatilag nincs limit: akkora teljesítményű napelemparkot telepítünk számodra, amilyenre cégednek az energiafogyasztási átlag alapján szüksége van. Napelempark rendszereink úgynevezett visszwatt alapon működnek, amely a megtermelt energia direkt felhasználását teszi lehetővé.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot

Amennyiben a finanszírozási formát egyébnek jelölted meg, kérjük pár mondatban részletezd a megjegyzés részben.

Elégedett napelem tulajdonosok

“Több árajánlat kérés után választottuk a Soler ajánlatát. Nagyon elégedettek vagyunk a kivitelezéssel, illetve a 25 év garanciás napelemükkel.”

Zoltán és Emese
Jászapáti

“A Soler munkatársai szakmailag felkészültek, gyors és precíz kivitelezést kaptunk, mely magába foglalta a megrendelést, írásos ajánlatot, a közüzemnél folytatott bejelentést, a kivitelezést és az üzembe helyezést is. Bármilyen szakmai kérésünk, kérdésünk merült fel, azonnal, készséggel álltak rendelkezésünkre.”

Mátra-Top Borház Kft.
Gyöngyös

“1 évvel ezelőtt szereltettem fel a napelemeket. Minőségi anyagokkal dolgoztak, precíz és megbízható munkát végeztek gyakorlott szakemberekkel. Korrekt árak és hibamentes működés. Nagyon elégedett vagyok.”

Csiklya András
Jászberény