Hibrid napelem rendszer

Hibrid napelem rendszer a Soler szakembereitől: a saját akkumulátoros napelem rendszerek megoldást nyújthatnak a visszatáplálás felfüggesztésére. Kérjen ajánlatot!

Napelempark telepítés

Mi az a hibrid napelem rendszer?

A jelenleg érvényben lévő, lakossági napelemhasználattal kapcsolatos szabály szerint a fogyasztók nem táplálhatják vissza a megtermelt energiát a szolgáltató hálózatára. A napelem által termelt energiát azonban a legtöbb esetben az esti órákban, munkából hazaérve használjuk fel, amikor a rendszer már nem termel. Éppen ezért szükséges a nappal termelt villamosenergiát a felhasználásig eltárolni.

Erre nyújthat megoldást egy hibrid napelem rendszer. Ahogy az a nevében is benne van, egy hibrid rendszerről van szó, ami egyszerre alkalmas a hálózatra kapcsolásra és így a visszatáplálásra, valamint a saját akkumulátorral való tárolásra.

A fő szerepe ennél a rendszernél – csakúgy, mint a visszwatt rendszernél – az inverternek van, hiszen egy napelem rendszer nem képes hibriden üzemelni bármilyen inverterrel. Ehhez a rendszerhez hibrid inverter szükséges.

Milyen esetben előnyös a hibrid napelem rendszer?

Elsősorban, egy ilyen hibrid napelemes rendszer a lakossági fogyasztók számára lehet előnyös, ugyanis jelenleg nincs lehetőség a megtermelt többletenergiát a szolgáltató hálózatára visszatáplálni. A saját akkumulátorral rendelkező napelem rendszerrel azonban függetlenedni tudunk a szolgáltatótól és az akkumulátorral saját magunk tárolhatjuk a villamosenergiát.

Egyéb megoldások

Visszwatt rendszer: Ennek a rendszernek a sajátossága, hogy megakadályozzuk az energia visszatermelését a hálózatba, így amennyit adott pillanatban a rendszer termel azt a fogyasztók fel is kell, hogy használják. Kifejezetten előnyös lehet olyan fogyasztási helyeknél (pl.: napközben működő üzemekben), ahol fogyasztás nagyobb része a nepelemes rendszer termelésével összhangban, tehát nappal keletkezik. A rendszer az inverter szabályozásával működik.

Szigetüzemű rendszer: Ennél a rendszernél is egy saját akkumulátor tárolja a megtermelt, de adott pillanatban fel nem használt energiát. A szigetüzemű rendszert nem lehet a hálózatra kötni, csakis a tároló akkumulátorral üzemel, aminek a tárolási kapacitása és a tárolás ideje korlátozott.

Prémium márkákkal dolgozunk

Hibrid napelem rendszer kivitelezés - miért válassz minket?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Tervezés: A Soler napelem kivitelező cég szakemberei az ajánlatkérést követően felmérik az adott ingatlan éves energiaigényét, valamint az esetleges jövőbeni, elektromos árammal működő korszerűsítéseket. Ezek alapján tervezik meg a lehető leghatékonyabb napelem rendszert az épület számára.

Kivitelezés: A tervek elfogadását követően szakembereink a leegyeztetett időpontban megkezdik a napelem telepítését. Ezután be is üzemelik azt és minden fontos információt elmondanak a rendszer működéséről a leendő felhasználónak.

Pályázati ügyintézés: Az évek során rengeteg pályázatot nyújtottunk be ügyfeleink számára, így az ezzel kapcsolatos teendőket is átvállaljuk ügyfeleinktől, amennyiben pályázaton keresztül valósítanák meg a napelem telepítést.

Soler hibrid napelem rendszer

Garanciát vállalunk termékeinkre

A Soler prémium minőségű, az időtállóság tekintetében felsőkategóriás napelem rendszerekkel dolgozik. Annyira bízunk termékeink minőségében, hogy a beszállítók mellett mi magunk is garanciát vállalunk. Ráadásul ennek a teljes ügyintézését is átvállaljuk ügyfeleinktől.

Széles körű szolgáltatási listával rendelkezünk

A Soler bármely napelem rendszer beszerzését és telepítését vállalja a hagyományos rendszerektől egészen az akkumulátoros napelem rendszerekig. Ezen kívül nem korlátozzuk szolgáltatásunkat az ügyfelek terén sem. A napelem kivitelezés KKV-k részére ugyanúgy elérhető, mint a lakossági felhasználók részére.

Teljesen ránk bízhatja az adminisztrációt

Legyen szó pályázat benyújtásáról vagy egyszerűen csak az engedélyek megszerzéséről, a Soler munkatársainak mindkettőben nagy tapasztalata van. Éppen ezért levesszük ezeket a terheket ügyfeleink válláról. Önnek csupán annyi a dolga, hogy ajánlatot kér, minden mást pedig bízzon ránk! 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot