3 rétegű ablak

A 3 rétegű ablak az egyik legjobban szigetelő, minőségi megoldás. Az energiahatékonysággal pedig nemcsak a zöldebb jövő felé tehetsz nagy lépést, hanem a költségeken is sokat spórolhatsz. Cseréld le a régi, elavult nyílászárókat és kérj ajánlatot valami jobbra!

3 rétegű ablak

Miért van szükség három rétegű ablakra?

A 2 vagy 3 rétegű ablakok a hatékony hőszigetelés és zajcsökkentés terén jeleskednek. A nyílászárók többrétegű üveggel rendelkeznek, így kiválóan teljesítik ezt a küldetést. Az üvegrétegek közé nemesgáz kerül, általában argon vagy kripton. Ez a gázréteg tovább javítja az ablak hőszigetelési képességét.

Az igazi kulcs a megfelelő profil kiválasztása. Ez lehet például műanyag ablak vagy fa is. A műanyag (PVC) keretek általában hatékonyabb hőszigetelést nyújtanak, de a fa vagy fém keretek szintén jó alternatívát képeznek. Fontos a megfelelő szellőzés és páramentesítés biztosítása is, hogy fenntartható otthoni környezetet teremtsünk. 

A profil vastagsága szintén rendkívül fontos, mert ha nem elég vastag, akkor nem lesz elegendő hely az üvegrétegek közötti nemesgáznak, amivel létrejön a szigetelési képesség. Ha minden adott, akkor lehet teljes mértékben kihasználni a három réteg előnyeit.

3 rétegű ablakok a Soler kínálatában

A Soler kínálatában található modern ablakok két- vagy háromrétegű üvegezéssel rendelkeznek, amelyek argon vagy kripton gázt tartalmaznak, hogy minimalizálják a hőátadást. Az ablakkeretek és tömítések szigetelő anyagokkal vannak ellátva, például poliuretán habbal, polivinil-kloriddal (PVC), fával vagy alumíniummal. Az ablak és keret közötti rések megfelelően tömítettek, hogy megelőzzék a hőveszteséget és a levegő beszivárgását, szilikon vagy gumi tömítőanyagokkal. Modern ablakaink különböző üvegbevonatokkal is rendelkeznek, amelyek tovább javítják az energiahatékonyságot. A hővisszaverő bevonatok csökkentik a hőátadást, míg a Low-E bevonatok megtartják a belső hőt.

A szakszerű beépítés elengedhetetlen a hatékony szigeteléshez, csapatunk ezért szívesen segít ajánlattal és a nyílászárók cseréjének megtervezésével és kivitelezésével. Kérj ajánlatot 3 rétegű ablak telepítésére, és teljes otthonod nyílászáró cseréjét elvégezzük!

3 rétegű ablak ár - ezért válaszd a Soler csapatát!

A három rétegű ablak telepítése egyszeri beruházás, ami nyilvánvalóan kezdeti kiadásokkal jár. A “szerződés” azonban hosszú távra szól. Amellett, hogy a nyílászárók jobban fognak szigetelni, nem jön majd be a hang és a zaj az utcákról, valamint az energiahatékonyság is jelentősen nő. Ezzel pedig a következő években, évtizedekben sokkal kevesebb fejfájást fog okozni az energiaszámla. Ráadásul még a zöld jövőért is teszel egy nem kis, hanem nagy lépést!

A Soler csapata a nyílászáró-tervezés és cserék terén kiemelkedő szolgáltatást nyújt. Csapatunknak a minőség és az ügyfelek elégedettsége elsődleges szempont. A kínált többrétegű nyílászárók kiválóan szigetelnek, hosszú élettartamúak és minimális karbantartást igényelnek. Szakértőink nagy precizitással végzik el a kibontást és beépítést, valamint mindössze három héten belül befejezik a munkát, így az otthon tulajdonosai gyorsan élvezhetik az új nyílászárók nyújtotta előnyöket.

Mindenki számára megadjuk az esélyt, hogy megtalálja az otthonához leginkább illő nyílászárót. De nemcsak magánlakásoknak, hanem társasházaknak és nagyobb vállalati épületeknek is vállaljuk a nyílászárók teljes cseréjét. Az energiahatékonyság, kényelem, biztonság, időjárásállóság és hangszigetelés terén kiváló minőségű nyílászárók biztosítják az otthonok és az épületek optimális védelmét és komfortját, miközben hozzájárulnak az ingatlan értékének növeléséhez.

3 rétegű műanyag ablak

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot