Rólunk

A Soler, mint márkanév 2020-ban látott napvilágot, azonban a napelemrendszerekkel már jóval ezelőtt elkezdődött az ismerkedés, tanulás, majd hamarosan a munka is. 2018 óta telepít a Soler csapata napelemeket, mely idő alatt a szakértő csapat rengeteg tapasztalatot szerzett és az ez idő alatt telepített több mint 500 rendszer vezetett minket odáig, ahol most tartunk.

Egyedileg összeállított napelemrendszerekkel rendelkezünk, a telepítést pedig saját szerelőcsapatainkkal végezzük. Nagy lelkesedéssel vágtunk bele, már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb megoldásokat adhassuk.

Tanulás után megvalósítás

Napelem kivitelezőként széltében-hosszában bejártuk az országot a telepítésekkel és ennek során rengeteget tanultunk. Láttuk, hogy milyen elemek vannak használatban, azok milyen teljesítményűek, hogy viselkednek hosszú távon, vagy éppen mi okoz nehézséget a felhasználóknak. Rálátást szereztünk a napelemrendszerek szakmai hátterére és a rendszerek tervezésére is.

Bármihez is kezdünk, arra törekszünk, hogy a végeredmény mindig igényes és szép legyen. Ez a szemlélet kezdetektől jellemzi munkánkat. Véleményünk szerint attól, mert gépekkel és berendezésekkel dolgozunk, nem szabad szem elől téveszteni, hogy mégiscsak embereknek adunk megoldásokat, az ő életüket tesszük jobbá.

Már az induláskor eldöntöttük, hogy a munkánk szakmai részén túl a kivitelezés minden apró, látható és eltakarásra kerülő részletére ugyanúgy figyelünk, mint azokra az ügyfelekre, akiknek a telepítéseket végezzük.

Amikor a Soler napvilágot látott

A Soler, mint önálló napelemrendszer telepítő vállalkozás azért született, hogy elhozzuk mindenki életébe a napenergia hétköznapi felhasználását, valóban megbízható módon, biztonságosan és igényesen szerelve.

Azt valljuk, hogy a napelemrendszerek kapcsán kulcsfontosságú a pontos, precíz tervezés és az ahhoz kapcsolódó szaktudás. A hosszú távú gondtalan üzemeltetéshez azonban magas minőségű alkatrészekre is szükség van. Nem tudnánk úgy rendszereket telepíteni, hogy nem értünk hozzá á-tól cettig, vagy nem vagyunk biztosak a tudásunkban. Éppen ezért minden, amit készítünk, az műszakilag megalapozott. Az különböztet meg minket, hogy mi tudjuk is, mit csinálunk.

Folyamatosan fejlődő tudásunkra, tapasztalatunkra építve saját napelemrendszereket állítottunk össze. Szerelési elvárásainkat pedig a precizitás jegyében határoztuk meg.

Egységben az erő

A csapat lendületes fiatalokból áll, de gárdánkat nagyon tapasztalt és regisztrált villanyszerelő is erősíti. Munkatársaink megválasztásánál a kimagasló szakmai tudás mellett fontos szempont volt az ügyfélbarát gondolkodásmód és a jó megjelenés is. Hiszen mindannyian szeretjük megválogatni, hogy kit engedünk be otthonunkba, még ha csak egy szerelésről, vagy kisebb munkavégzésről van is szó.

Tekintettel vagyunk a munkavégzés körülményeire is. A hatékonyság és biztonság érdekében új, minőségi szerszámokkal, járművekkel dolgozunk. A rendszeres munkavédelmi oktatásokat nem csak muszájból tartjuk meg. Nagyon fontos, hogy egy felkészült, összetartó csapat legyünk, akik mindig vigyáznak egymásra.

A telepítések során közvetlenek, közlékenyek és informatívak vagyunk. Nálunk magától értetődő, hogy minden felmerülő kérdésben segítsünk az ügyfeleinknek a kivitelezés előtt, alatt, de még utána is. Törődünk és foglalkozunk az ügyfeleinkkel, kimegyünk hozzájuk, segítjük őket, hiszen mindig az a cél hogy, elégedettek legyenek és tudják használni, működtetni a napelemrendszerüket.

Nyomon követjük a szakipar fejlődését, folyamatosan tanulunk és frissítjük a tudásunkat, az általunk használt inverterek gyártói képzésein pedig maradéktalanul részt veszünk. A tudásvágyunk töretlenül visz minket előre, hogy mindig jobbak és jobbak legyünk.

Miért válaszd a Soler napelemeket?

Minőségi válogatott alkatrészek és szakértői telepítés

Hosszútávra csökkentheted áramköltségeidet, de az ingyen elektromos energia is elérhető

Környezetbarát megoldás,
a napenergia korlátlan

Akár 25 év napelem garancia és folyamatos felülvizsgálat