Napelem tervezés

Napelem tervezés és kivitelezés egyedi igényekre szabva: a Soler egyedileg megtervezett és összeállított napelemrendszerek telepítésével foglalkozik. Kiváló műszaki adottságú napelem alkatrészekkel dolgozunk, amelyek egy hosszú távú beruházásnak megfelelően 20-30 évig hatékonyan működnek alapos tervezői és kivitelezői munkánknak köszönhetően

Minden napelemrendszer kivitelezés személyes, helyszíni felméréssel indul, hogy munkatársaink ennek megfelelően tudják elkészíteni a profi terveket: kérjen tőlünk ajánlatot!

Soler napelemrendszer

Napelem tervezés - Miért a Soler?

Soler - Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján egyedi napelemrendszer

Soler prémium napelemek

PRÉMIUM NAPELEMEK

Gyártóink top kategóriás rendszerei az átlagosnál több energia megtermelésére is képesek

Soler - Tapasztalt szakemberek

TAPASZTALT SZAKEMBEREK

Magas tudású villamosmérnökök, szakértő telepítők és villanyszerelők alkotják csapatunkat

Soler - 25 év garancia

AKÁR 25 ÉV GARANCIA

Extrém magas garanciát biztosítunk a komplett napelemrendszerre

Hogyan dolgozunk?

HOGYAN LEHET NEKED IS NAPELEMRENDSZERED 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN?

Soler árajánlatkérés

1. Árajánlatkérés és helyszíni felmérés

Soler szerződéskötés

2. Szerződéskötést követően tervezés és engedélyeztetés

Soler kivitelezés

3. Kivitelezés: napelemrendszer telepítése és beüzemelése

Soler Napelemrendszer egyedi tervezés alapján

Soler napelem tervezés és kivitelezés

Napelem tervezés egyedi igények alapján

Csapatunk mottója, hogy egyedi elvárások alapján, egyedi tervezéssel egyedi rendszert telepítünk megrendelőinknek:

  • A zöld energia megtermelésekor rendszeresen egyedi igények jelentkeznek, ezért mi nem hiszünk az előre konfigurált megoldásokban.
  • Az épület adottsága is nagyban befolyásolja, hogy milyen napelem megoldás fog eredményesen működni, ezért a beruházás gondos tervezést és kivitelezést igényel.
  • A közeljövőben olyan korszerűsítés elvégzését tervezi, amely a működéshez villamos áramot igényel? Jelezze felénk és mi a tervezéskor ezt is belekalkuláljuk a telepíteni kívánt rendszer teljesítményébe.

Prémium márkákkal dolgozunk

Professzionális csapat

Ha a Soler rendszerek mellett teszi le a voksát, akkor biztos lehet benne, hogy új napelem rendszere jó kezekben van, és a kivitelezés minden lépésében a megbeszéltek szerint zajlik: munkatársaink pontosan érkeznek és távoznak, minden határidőt betartanak.

Csapatunkat villamosmérnökök, energetikai szakemberek, szakavatott villanyszerelők és telepítők alkotják. Kollégáink évtizedes tapasztalatának köszönhetően magas szinten valósítjuk meg a napelemrendszerek telepítését.

Miben más a Soler telepítés?

Piacvezető napelem gyártók (Q Cells, JA Solar) magas minőségű napelem rendszereivel dolgozunk. Saját szakértő csapatunk végzi el a rendszer kiépítését, amelyre kiemelt garanciát biztosítunk!

Kivitelezéskor az épület műszaki paraméterei mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy megjelenésében is kifogástalan munkát végezzünk. A Soler napelemrendszerekben az inverterektől kezdve egészen az utolsó vezetékekig mindennek megvan a helye.

Miben más a Soler telepítés?
Napenergia lakossági és vállalati ügyfeleknek

Napenergia lakossági és vállalati ügyfeleknek is

A napenergia termelés cégek, közületek és családi otthonok számára egyaránt megtérülő befektetés. A Soler éppen ezért a napelem telepítést cégek részére és magánszemélyek igényei szerint ugyanúgy vállalja teljes körűen.

Minden terhet leveszünk a válláról: feladatunkba a szolgáltatókkal járó egyeztetés, az engedélyek megszerzése, a teljes adminisztrációs folyamat levezénylése, és igény esetén a pályázat benyújtása is beletartozik.

Napelemrendszerek pályázattal

A zöld energia beruházásokat pályázati kedvezményekkel is igénybe lehet venni, sőt! Az európai uniós pályázatoknak köszönhetően nemcsak cégek, hanem magánszemélyek is kedvező feltételek mellett válthatnak megújuló energiára.
Csapatunk lakossági és vállalati ügyfelek számára is pályázati szakértők bevonásával és tanácsadók támogatásával vág bele a beszerzésbe.

A napelem pályázatokat pályázatíró partnerünkkel, a PROFITGO-val együttműködve nyújtjuk be, így tesszük egyszerűbbé, átláthatóbbá és sikeressé a pályázati folyamatot.

Napelem telepítés

Soler: kik vagyunk?

Csapatunk 2018 óta foglalkozik napelemrendszerek tervezésével és telepítésével. Az elmúlt évek alatt több mint 500 sikeres projekt köthető a nevünkhöz.

Célunk, hogy a strapabíró napelemrendszereket népszerűsítsük, hiszen a prémium alkatrészek (napelem panelek, inverterek és tartószerkezet) és a profi telepítés hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, valamint a magasabb teljesítményhez.

Magyarország számos részén végeztünk már kivitelezést, ezért tudjuk, hogy eltérő megoldásokra van szükség tájolás és elhelyezkedés szerint. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy az egyedi tervezés mennyire fontos a szakmánkban: szakértelmünkkel és ügyfélközpontú hozzáállásunkkal is ezt az elképzelésünket támogatjuk.

Te is egy profi csapat támogatásával vágnál bele a napelem beruházásba?

Kérj tőlünk ajánlatot személyes felmérésre!

Referenciáink

Gyakori kérdések a napelem tervezés kapcsán

Célunk, hogy olyan napelemrendszert tervezhessünk az Ön számára, amely a lehető leghatékonyabban képes ellátni az épület, háztartás energiaigényét. Szakértő csapatunk a helyszíni felmérés során begyűjti, megvizsgálja a legtöbb szükséges adatot, az épület paramétereit. Minimális információra azonban az Ön részéről is szükségünk van. Ilyen például az épület jelenlegi éves energiaigénye (ehhez elég, ha a havi áramszámla összegét meg tudja mondani).

Emellett pedig szükséges tudnunk, hogy Ön a közeljövőben tervez-e olyan újabb beruházást, korszerűsítést, amely érinti a villamos energia felhasználást is. Ha például jelenleg gázfűtést használ, de tervben van, hogy elektromos fűtésre vált, azt még a napelem rendszer megtervezése előtt tudnunk kell. Így tudjuk belekalkulálni a tervbe a rendszer teljesítményének meghatározásához.

A Soler által is telepített, minőségi alapanyagból készült, professzionális napelemrendszerek minimális karbantartást igényelnek, amit elegendő néhány évente elvégeztetni. Ezzel mindenképp szakértőt bízzon meg! Általánosságban azonban elmondható, hogy a napelemrendszerek fenntartási költsége igen alacsony. A karbantartás leginkább a panelek letakarítását jelenti, azonban ügyfeleink egy-egy esős nap után a teljesítmény növekedéséről számolnak be, hiszen az eső eltávolítja a lerakódott port, szennyeződést.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot

Elégedett napelem tulajdonosok

„Több árajánlat kérés után választottuk a Soler ajánlatát. Nagyon elégedettek vagyunk a kivitelezéssel, illetve a 25 év garanciás napelemükkel.”

Zoltán és Emese
Jászapáti

„A Soler munkatársai szakmailag felkészültek, gyors és precíz kivitelezést kaptunk, mely magába foglalta a megrendelést, írásos ajánlatot, a közüzemnél folytatott bejelentést, a kivitelezést és az üzembe helyezést is. Bármilyen szakmai kérésünk, kérdésünk merült fel, azonnal, készséggel álltak rendelkezésünkre.”

Mátra-Top Borház Kft.
Gyöngyös

„1 évvel ezelőtt szereltettem fel a napelemeket. Minőségi anyagokkal dolgoztak, precíz és megbízható munkát végeztek gyakorlott szakemberekkel. Korrekt árak és hibamentes működés. Nagyon elégedett vagyok.”

Csiklya András
Jászberény