Ablakok, műanyag ablak

Minőségi, jól szigetelő ablakok az energiahatékony otthon-fenntartásért. Cseréld le a régi nyílászárókat, és spórolj az energiaköltségeken!

ablakok
műanyag ablak

Ablakok a Soler kínálatában

A kényelem és energiatakarékosság szempontjából elengedhetetlen, hogy otthonod jól szigetelő nyílászárókkal legyen ellátva. A Soler fém-, fa- és műanyag ablak kínálatában magas minőségű termékek érhetők el, amelyek hosszú távon biztosítják a megfelelő hőmegtartást.

Termék portfóliónk az ingatlan minden helyiségébe illő ablakokat tartalmaz, legyen szó nappaliról, hálószobáról, fürdőről vagy a konyháról. Emellett kültéri – terasz és erkély – ablakok is megtalálhatók. Termékeink mindegyike egyben bukó nyíló ablak is.

Mitől jó a Soler ablakok szigetelése?

A Soler kínálatában található modern ablakok két- vagy háromrétegű üvegezéssel rendelkeznek. Ezek között argongáz vagy kripton gáz található, ami segít csökkenteni a hőátadást. 

Emellett az ablakkeretekben és tömítéseken is megtalálhatók különféle szigetelő anyagok, mint például poliuretán hab, polivinil-klorid (PVC), fa, alumínium stb.

Az ablak és az ablakkeret közötti rések megfelelő tömítéssel rendelkeznek, így megakadályozzák a hőveszteséget és a levegő behatolását. Ablakgyártás során olyan tömítő anyagokat használnak, mint szilikon vagy gumi, amelyek hatékonyan zárják el ezeket a réseket

Modern ablakaink emellett különféle üvegbevonatokkal rendelkeznek, amelyek szintén javítják az energiahatékonyságot. Például a hővisszaverő bevonatok csökkentik a hőátadást, míg a Low-E bevonatok segíthetnek megőrizni a benti hőt.

Szigetelés terén az ablakkeret anyaga is fontos tényező. A hővezető képesség alapján a fa keretek általában jobbak a hőszigetelés szempontjából, mint az alumínium vagy acél keretek. Azonban modern műanyag (PVC) keretek is kiváló szigetelést nyújthatnak. Termékeink között megtalálható műanyag ablak, de emellett fém- és fakeretekkel is elérhetők az ablakok.

Fontos szempont a megfelelő szellőzés és páramentesítés biztosítása is. A jó szellőzés lehetővé teszi a pára és a szagok eltávolítását, miközben megőrzi a szigetelés hatékonyságát. Végül pedig a megfelelő szigetelés biztosításához kulcsfontosságú a szakértői kivitelezés. A rosszul vagy nem megfelelően beépített nyílászárók szigetelő képessége jelentősen kisebb, még akkor is, ha azok kiváló minőségűek.

Kérj ajánlatot a Soler csapatától és teljes otthonod nyílászáró cseréjét megtervezzük és kivitelezzük!

Ezért válaszd a Soler csapatát!

Ablakok tervezése és cseréje rövid időn belül

Ahány otthon, annyi paraméter. Hatalmas kínálatunk felépítésével célunk az volt, hogy mindenki megtalálja azt a nyílászárót, amelyet otthona igényel, legyen szó családi házról vagy panellakásról. A hatalmas kínálat mellett termékeink minőségére is kiemelt figyelmet fordítunk. Számunkra ügyfeleink kényelmes és pénztárcájának védelme az első, így jól szigetelő, magas minőségű nyílászárókat forgalmazunk és építünk be, amelyek időtálló és minimális karbantartást igénylő termékek.

Szakértelem és precizitás

Azt mondják az idő pénz. Ebben az esetben pedig megspórolt energia is! Kérj most ajánlatot és élvezd az új nyílászárók nyújtotta kényelmet az szerződéskötéstől számított 3 héten belül!

Szakképzett, rutinos csapatunk a kibontást és beépítést 24 óra alatt elvégzi, így a csere során csak minimális ideig leszel kiszolgáltatva a külvilág negatív tényezőinek.

Széles termékkínálat

Minden ingatlan más és más, ez azonban nekünk nem jelent nehézséget. Hatalmas termékkínálattal rendelkezünk, amely számos különböző méretben, formában és anyagban tartalmaz nyílászárókat. Akár kertes házban, akár panellakásban laksz, a Soler kínálatában garantáltan megtalálhatók az otthonodba illő darabok.

Nyílászáró csere: nem csak magánszemélyeknek

Cégünk nem csak magánszemélyek számára vállalja a nyílászárók teljes körű cseréjét. Társasházak és nagyobb céges épületek számára is elkészítjük a teljes tervezetet és vállaljuk a kivitelezést is. Kérj ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot