Professzionális magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúk

A Domusa DUAL CLIMA HT levegő-víz hőszivattyú változást hoz a levegő-víz hőszivattyú piacon, és eltörli a határokat amely eddig korlátozta a hőszivattyúk széleskörű terjedését. 

Magas igénybevételre lett tervezve ezáltal a hagyományos radiátoros ingatlanokhoz is telepíthetők a magas akár 75°C-os vízhőmérsékletnek köszönhetően. Prémium anyaghasználat mellett tovább fejlesztett elektronikát kapott amely Smart Grid (okos áramfelhasználás) funkcióval is el van látva. 

A Domusa hőszivattyús készülékek egyedisége abban rejlik, hogy kulcsrakész rendszerben kaphatók, és az egyszerű felépítésének úgynevezett Plug-and-Play kialakításának köszönhetően gyerekjáték az üzemeltetésük, és pillanatok alatt telepíthetők bármely új, vagy meglévő fűtési rendszerhez.

Domusa Dual Clima promó kép 1-1000x1000w

Hatékony és zajmentes!

 

A DUAL CLIMA HT szériás hőszivattyúink kategóriájuk legmagasabb víz hőmérsékletét tudják elállítani, mindemellett A++/A+++ menergi besorolási osztályába tartoznak. Az R290 gáztöltettnek köszönhetően magasabb teljesítményt érnek el  mindamellett, hogy a környezetre mért hatásuk is szinte nulla. A Dual Clima HT szériás levegő-víz hőszivattyúk -25 fokban is üzemelnek, és telepíthetők régebbi radiátoros rendszerekhez is egyaránt.

Thosiba® Twin Rotary DC inverteres kompresszora az egyik leghalkabb a piacon 42-48 dB(A). Ezen kívül az Éjszakai funkciójának köszönhetően, szinte hangtalanul üzemel.

 

Plug & Play rendszer és
okos vezérlés

 

Kulcsrakész rendszert kínálunk Önnek, azaz a teljes telepítést egy kézben tudhatja, a komplett telepítés 1-2 napot vesz igénybe.

Intelligens Magyar nyelvű kezelőfelülete egyszerű, és praktikus üzemeltetést biztosít. Easy Connect© beltéri kiegészítő egység lehetővé teszi a napelemből érkező áram azonnali felhasználását, a hűtéshez szükséges páraérzékelést, külső gáz, villany, vagy egyéb kazánvezérlés hybrid üzemmódban (automatán kapcsolja be-ki, illetve dolgozik vele együtt ha szükséges).

PACK11-mod átméretezett-1000x1000w
Domusa Dual Clima promó kép 2.-1000x1000w

Minőség megfizethető áron

A Dual Clima HT széria prémium anyagminőséget kínál kedvező áron. Swep® saválló hőcserélő, Wilo® Para digitálisan vezérelt keringtető szivattyú, amely fagyálló folyadék keringtetésére is alkalmas. Integrált fagyvédelmi szelep fogadó, továbbfejlesztett vezérlő csatlakozás, dupla MODBUS kommunikáció. Saválló beltéri puffer, és használati melegvíz tartállyal 10 év garanciával!

Kulcsrakész rendszert kínálunk Önnek, azaz a teljes telepítést egy kézben tudhatja, a komplett telepítés 1-2 napot vesz igénybe.

Ezért válaszd a Soler szakértő csapatát!

Gyors telepítés 

Nemcsak precízen, de gyorsan is végezzük munkánkat. A hőszivattyú telepítése nem igényel heteket. Ezek a rendszerek rendkívül egyszerűen és gyorsan telepíthetőek és kompatibilisek minden napelem rendszerrel. Az ajánlatkérést és a rendszer kiválasztását követően tehát az előre egyeztetett időpontban pár nap alatt telepítjük a helyszínen a rendszert.

Garancia 

Minden termékünkre garanciát is vállalunk, hiszen 100%-osan bízunk azok minőségében és időtállóságában. Ennek köszönhetően neked sem jelent kockázatot egy ilyen rendszerre való beruházás

Teljes körű szolgáltatás 

A Soler nemcsak forgalmazza a hőszivattyúkat, de az ideális kapacitású rendszer kiválasztását, majd kiviteleztetését is vállalja. Neked tehát csak fel kell venned velünk a kapcsolatot, minden mást pedig bízz ránk!

Magas minőségű rendszerek 

Cégünk kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmaz, így amennyiben minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy a napelem energiatároló hosszú éveken át megbízhatóan működik majd.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot