Redőny

Minden háztartásban szükség van minőségi, jól sötétítő és szigetelő, biztonságos redőnyre. Az árnyékolás, a zajszigetelés és a hőszigetelés révén egyaránt hozzájárul az energiahatékonysághoz és a jobb életminőséghez. Cseréld le a régi, elavult darabokat és szerezd be a legújabb, legjobb típusokat! A redőny telepítését szakértő kollégáink elvégzik. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj ajánlatot!

redőny

Milyen redőnyök léteznek és melyik a legjobb választás?

A redőnyök sokféle kivitelben elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Választhatsz motoros redőnyt, belső vagy külső tokos kivitelt, automatizált rendszert vagy akár osztott redőnyöket is. Az egyik legnépszerűbb választás az alumínium, mely erős, tartós és kiválóan védi otthonodat. Ha viszont a könnyedséget és az alacsonyabb költséget preferálod, a műanyag redőny lehet a jobb opció.

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök a tartósság és a megbízhatóság szinonimái. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, hatékonyan hűtik vagy melegítik a lakást. A modernebb típusok stílusos és elegáns megjelenésükkel otthonod esztétikai szépségéhez is hozzájárulnak.

Műanyag redőny

A műanyag redőnyök gazdaságos megoldást kínálnak, miközben ugyanúgy hatékonyan védenek a fény és a zaj ellen. Könnyűek és egyszerűen kezelhetők, így ideálisak lehetnek olyan helyiségekbe, ahol a funkcionalitás, nem pedig a szépség a legfontosabb szempont.

Elektromos redőny

Az elektromos redőnyök az egyik, ha nem a legkényelmesebb megoldást nyújtják. A távirányítós vezérlés lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsd a redőnyök pozícióját anélkül, hogy elhagynád ágyadat, foteled. Ez különösen praktikus a nehezen elérhető ablakok esetében.

Miért van szükség redőnyre?

Életünk zajos és rohanó pillanatai között mindannyian olyan otthonra vágyunk, ahol valóban pihenni tudunk. A redőny evidens, minden háztartásban jelen van, mégsem könnyű a választás. Sőt, egyre nehezebb, mivel széles a kínálat a piacon. A redőnyök mindenesetre kiváló megoldást nyújtanak a mindennapi zavaró tényezőkkel szemben. Legyen szó a hajnal korai óráiban beeső napfényről, a kíváncsi tekintetek elkerüléséről, a beszűrődő zajról vagy hangokról, egy redőny szinte mindentől megóv.

műanyag redőny

Redőny telepítése a Soler csapatának segítségével

A redőny telepítése szakértelmet és tapasztalatot igényel. Kollégáink a redőnyök telepítése területén az összes szükséges elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. A tervezés és csere számos előnnyel jár, ha a Solert választod:

Széles termékkínálat:

Választékunkban mindenki megtalálhatja az otthonához legmegfelelőbb redőnyt, legyen szó családi házról vagy panellakásról. A különböző méretek, formák és anyagok lehetővé teszik a személyre szabott választást.

Minőség és energiahatékonyság

Fontosnak tartjuk ügyfeleink kényelmét és pénztárcájának védelmét, ezért kiváló minőségű, jól szigetelő nyílászárókat kínálunk. Ezek az időtálló termékek minimális karbantartást igényelnek, és segítenek energiát megtakarítani.

Szakértelem és gyorsaság:

Tapasztalt csapatunk rövid időn belül elvégzi a redőnyök cseréjét, így nemcsak időt, hanem energiát is spórolsz. A kibontást és beépítést 24 óra alatt elvégezzük, minimalizálva a kellemetlenségeket.

Társasházak és cégek számára is elérhető:

Nemcsak magánszemélyeknek, hanem társasházaknak és nagyobb céges épületeknek is vállaljuk redőnyök teljes körű cseréjét, és tervezetet is készítünk számukra.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot