100%-os támogatottságú napelemes rendszer pályázat

A magánszemélyek 100%-ban vissza nem térítendő támogatása már nem érhető el, de ettől függetlenül továbbra is megéri napelemet telepíteni. Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy konzultáció után segítünk megtervezni a megfelelő rendszert otthonodba!

                                                                                                                LEZÁRULT

Segítünk megvalósítani álmaid otthonát!

A kiírás célja, hogy magánszemélyek 100%-ban vissza nem térítendő – 3-11,5 millió forint közötti – támogatásból napelemrendszert telepíthessenek otthonuk tetőjére, valamint kicserélhessék a nyílászárókat és elektrifikálják fűtési rendszerüket. Az elnyerhető támogatáshoz nem szükséges önerő. A pályázat a következő 3 műszaki tartalom egyikére igényelhető:
 • tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás kiváltására alkalmas napelemes rendszer telepítése,
 • napelemes rendszer telepítése (az előző pontban leírtak szerint), akkumulátoros tárolókapacitás létesítése, nyílászárók cseréje és fűtési rendszer korszerűsítése infra- vagy fűtőpanelekkel, vagy
 • napelemes rendszer telepítése (az első pontban leírtak szerint), akkumulátoros tárolókapacitás létesítése, nyílászárók cseréje és fűtési rendszer korszerűsítése hőszivattyúval.

Az említett tartalmak közül az elsőnél az elnyerhető maximális összeg bruttó 2.896.108 Ft, a második esetben bruttó 9.368.464 Ft, míg a harmadiknál bruttó 11.559.214 Ft. A támogatási igényt az állam részére kell benyújtani és területi alapon működik – vagyis a pályázatokat 4 ütemben, megyénként eltérő beadási időpontokkal, előre lefektetett megyei támogatási keretre lehet benyújtani.

Ha nem akarsz lemaradni a pályázatról, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kik igényelhetik a támogatást?

Az uniós támogatásra azok pályázhatnak, akiknek a jövedelme az országos átlagot nem éri el (az egy háztartásban élők 2020. évi személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont bruttó jövedelmének egy főre jutó összege 0 Ft és 4.850.000 Ft. között állapítható meg). Ezen felül további kritérium, hogy a pályázó:
 • nagykorú természetes személy (magánszemély) legyen,
 • rendelkezzen magyar adóazonosító jellel,
 • tulajdonjoggal rendelkezzen a beruházással érintett ingatlanban, valamint
 • a pályázat által érintett ingatlanon legyen az állandó lakcíme.

EU-s pályázat napelemes rendszerre: miben tud segíteni a Soler csapata?

Egy napelemes pályázat beadásánál nagyon sok részletre, mozzanatra és kritériumra kell odafigyelni. Tapasztaltalt csapatunk számos ügyfelünket segítette már hasonló támogatásokhoz. Ha úgy döntesz, hogy új napelemrendszert szeretnél kiépíteni és ehhez igénybe vennéd a 100%-ban vissza nem térítendő támogatást, mi vállaljuk:
 • a pályázati keretek között teljes mértékben elszámolható, kulcsrakész, minőségi napelemes rendszered komplett kiépítését egyedi igényeidre szabva (ide tartozik a tervezés, engedélyeztetés, telepítés, beüzemelés és utókövetés),
 • levesszük a válladról az összes felmerülő adminisztrációs terhet,
 • érthetően, világosan elmagyarázzuk a támogatási kérelem minden részletét,
 • valamint megírjuk a pályázatod, és elvégezzük a pontos elszámolást is.
Miután a lakossági napelemes pályázatra igen nagy az érdeklődés, ha szeretnél részt venni a felhívásban, minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérő adatai

Kérlek, add meg a szükséges adatokat, ahova megküldhetjük az árajánlatot