Kik vagyunk és Miért dolgozunk?

A SOLER Partners Kft. 100%-ban magyar magánszemélyek által tulajdonolt vállalkozás. A cég 2007-ben alakult. A 2010-es években a fő profil az informatikai rendszerek fejlesztése volt, 2020-ban történt meg a fordulat, amikor a cégnek a fő profiljává már az energetikai korszerűsítés vált. A cég tevékenységeinek zászlóshajója pedig a napelemes rendszerek tervezése és tevékenysége.  

Az ebből származó árbevételünk 2021-ben nettó 55 millió Ft volt, 2022-ben nettó 898 millió Ft, a 2023-as évben pedig nettó 1,1 milliárd Ft. Ezeket a számok publikusak, le lehet ellenőrizni az igazságügyi Minisztérium beszámoló portálján:
https://e-beszamolo.im.gov.hu/oldal/kezdolap

Azon kevés napelemes cégek egyike vagyunk, akik 2023-ban növekedni és fejlődni tudtak ebben az évben életben lévő napelemes szektort érintő negatív jogi szabályozások ellenére.  

Miben vagyunk mások?

TAPASZTALAT: a SOLER-nek már 6 év tapasztalata van a napelemes rendszerek tervezése és kivitelezése terén, több mint 600 saját tervezésű rendszer értékesítésén és 900 telepítésen vagyunk túl.  

SZAKÉRTELEM: Mérnöki csapatunk és üzleti szakértőink kombinált erővel biztosítják a magas színvonalú műszaki megvalósítást és hatékony üzleti folyamatokat. A megtervezett rendszereinket a mérnökeink dolgozzák ki, akik építményvillamossági és megújuló energia építmények tervezésére szakosodtak.  

FIATALOS LENDÜLET: SOLER fiatalos, elkötelezett csapata innovatív megközelítéssel és friss szemlélettel közelíti meg a napenergia projekteket. Követjük a nemzetközi trendeket, külföldre járunk szakmai kiállításokra és előadásokra. Szoros kapcsolatban állunk a napelemes eszközök gyártóival és azok európai vagy magyar képviselőivel.  

VÁLLALATIRÁNYÍTÁS: Modern vállalatirányítási rendszerünk (Odoo: https://www.odoo.com/) átlátható és hatékony működést biztosít mind az ügyfelek, mind pedig saját magunk számára. Nem excelben, vagy kockás füzetben tartjuk nyilván az ügyfeleinket, és nem is ott tartjuk számon a projektek haladását, hanem erre van egy integrált rendszerünk, ezzel biztosítva, hogy az anyagellátottságunk megfelelő legyen és a kivitelezések is határidőre történjenek meg. 

KOMMUNIKÁCIÓ: A kommunikáció kiemelkedő fontosságú számunkra. Minden megkeresést, legyen az lakossági vagy ipari, azonos elkötelezettséggel kezelünk. Ezekre pedig mindig igyekszünk szakszerű választ nyújtani. 

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS: Az értékesítőink nemcsak szakértők, hanem műszaki háttérrel rendelkező személyek, akik személyre szabott tájékoztatást nyújtanak az érdeklődőknek. Rendszereink tervezésénél pedig nem csak a technikai szempontokat vesszük figyelembe, hanem magyarázatokat és érthető indoklásokat is nyújtunk a fizikai összefüggésekkel egyetemben. 

FELELŐSSÉG: SOLER vállalja a felelősséget munkájáért, és 100 millió Ft értékhatárú biztosítással rendelkezik a maximális biztonság érdekében. 

RUGALMASSÁG: képesek vagyunk arra, hogy a kis- és nagy teljesítményű rendszereket ugyanazzal a szakértelemmel és hozzáállással tervezzük és telepítsük, annak érdekében, hogy minden ügyfelünk egyedi igényeinek megfeleljünk. 

TUDÁS ÉS MEGÉRTÉS: A SOLER nemcsak napelemeket értékesít, hanem tudást és megértést is átad, hogy mindenki számára érthető legyen a napenergia működése és előnyei. 

SAJÁT TELEPÍTŐ CSAPATOK: Telepítő csapatunk végzett villamossági szakemberekből áll, akik több mint 10 éves múlttal rendelkeznek. Hiszünk abban, hogy a prémium minőségű termékeket, kizárólag szakértelemmel rendelkező, tapasztalt szakemberek tudják a legmegfelelőbben telepíteni. Ezért tudunk a gyártói garancián felül, a csapatunk által telepített munkákra teljes körű garanciát is vállalni.  

energiatárolók

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: Saját ügyfélszolgálatunk minden esetben rendelkezésre áll, így könnyedén elérhet minket telefonon vagy írásban, és mindig készek vagyunk segíteni. Minden megkeresésünkre 48 órán belül adunk írásbeli választ! (Nem automatikus válaszüzenetet, hanem a kéréssel, kérdéssel problémával kapcsolatos egyéni válasszal szolgálunk). Az ügyfélszolgálatunk elérhetősége: https://soler.hu/kapcsolat/  

KÖZVETLEN SZÁLLÍTÓI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK: annak érdekében, hogy magas minőséget képviseljünk és azt megfizethető áron tudjuk nyújtani ügyfeleinknek közvetlen kapcsolatban állunk az általunk forgalmazott termékek gyártóival és szállítóival. Ezáltal minden garanciálisan javítást vagy cserét hatékonyan, saját cégünkön belül meg tudjuk oldani. Így a legversenyképesebb cégek között vagyunk a magyar piacon.  

Képzelje el a jövőt SOLER-rel, ahol a nap ereje és a műszaki szakértelem találkozik az átlátható és felelősségteljes üzleti megközelítéssel! 

Szerző: Papp Márton, SOLER Partners Kft. ügyvezetője, 2023.12.27. 

A SOLER SZAKÉRTŐI BLOGJA

Amit a napelemekről tudni érdemes